top of page
Image by Mathew Schwartz

TESTIMONIALS

Testimonials: Welcome

Pura Vida on Radio Judaïca

Emilie of "Emy and the cool kids à Bruxelles" came over to the stables and the horse Obrero and I, Bianca Rachel. coached her during the session. On Radio Judaïca she talked about this experience.

Click "Play video" on the image below to listen to her boradcast.

Testimonials: Welcome
Radio Judaïca Testimonial

Radio Judaïca Testimonial

Testimonials: Video_Widget
WhatsApp Image 2020-12-17 at 13.38.11 (1

Dorothée Mendel Frommer 

"Très belle expérience avec Bianca et Pura Vida pour mon fils, Léon !

Très enrichissant ! Il a adoré!."

Sunrise_edited.jpg

Trui Calis

"Toen ik voor het eerst bij Bianca kwam, zat ik reeds een half jaar thuis met een burn-out. Ik wist niet meer welke richting mijn leven ging en twijfelde aan alle relaties om me heen, vooral die met mezelf. Bianca en Nica hebben mij helpen inzien wat ik werkelijk wil in het leven en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Bianca heeft een heel vlotte manier van communiceren en is rechtuit in wat ze zegt, een aanpak die mij alvast beviel. Nica heeft op haar subtiele (en soms ook minder subtiele) wijze mij laten nadenken over wat ik zei of deed. Ik sta er steeds versteld van hoe een paard je zo snel door heeft, ook al geraak je er zelf niet wijs uit."

Dandelion Parachute Seed

H.K.

"Encore merci pour la séance qui était puissante.

Merci pour la douceur de votre accompagnement."

WhatsApp Image 2020-11-04 at 23.25.53.jp

Johanneke Mol

"Lieve Bianca,


Nadat ik meerdere coaching sessies van jou heb gehad, wilde ik deze review schrijven. Als eerste wil ik je heel erg bedanken voor alle hulp die je mij hebt gegeven. Door de coachings sessies met jou en je paarden, ben ik zekerder geworden en ben ik echt in mijzelf gaan geloven.

Ik ken Bianca al vanaf mijn 14e, toen ik bij haar begon met het verzorgen van haar paarden. Zo wist ik ook dat Bianca een studie wilde gaan volgen om naar mensen te luisteren en te helpen met hun problemen met behulp van paarden (coaching). Toen ze voor haar studie ook thuis ging oefenen kwam ik in aanraking met coaching. Ook al kennen Bianca en ik elkaar goed, toch is het heel anders praten. 


Zelf was ik erg onzeker over mijzelf, waardoor ik tegen bepaalde dingen aanliep. Met coaching ga je het hebben over onderwerpen, waar je mee zit of waar je tegen aan loopt. Met behulp van het paard ga je ook dieper in jezelf kijken, waar het aan ligt en hoe je je werkelijk voelt. Toen ik begon met de coaching bij Bianca, had ik gelijk een vertrouwd gevoel, ik kon vrij uit praten. Iemand die naar mijn verhaal wilde luisteren en me wilde helpen. Die eerlijk tegen me is en als ik iets niet begreep het uitlegde. Iemand die tijdens de sessie ook ontspannen en rustig over komt en echt voor jou klaar staat om jou te helpen. De sessies gingen elke keer over een ander onderwerp. Na alle sessies die wij hebben gedaan, voelde ik me altijd een stuk beter en zag ik alles weer een stuk positiever in. 

Daarom beveel ik Bianca aan. Omdat het een eerlijk, rustig en vertrouwd persoon is, waar je je verhaal kwijt kan. Door haar hulp en die van het paard, voel je je weer fijner in je lichaam."

I love hearing back from my clients, so please share about your experience with me and the horses!

Testimonials: Testimonials
bottom of page